За вас са проститутки и забрадки, за мене са деца

За вас са проститутки и забрадки, за мене са деца

Много кудкудякате, но яйца няма.

Стига сте наричали децата проститутки. Задавихте социалните медии с хапливи напъни за оригиналност относно абитуриентските балове. Да, на мене също са ми смешни част от дрехите на випуск 2012, но проститутки децата (ни/ми) няма да нарека.

Вие сте проститутките. До (заголен) крак. Децата с какво са виновни, че ги обгазяваме с визуално повръщано? Tе сами решават какво да облекат в тази съдбовна според тях вечер. Всичко обаче е в следствие на нашето разбиране за стил. Извинявайте, ама ако бащата и майката са диви селяндури (не селяни, а селяндури), то е много вероятно и отрочетата да следят последните писъци на бостан котюра. Не може идолите им да са по зърна в клиповете си и изведнъж ние да прихнем да им се смеем, че видите ли безвкусни са. Къде тези деца са видели скромна рокля от плат, който не напомня застрашено животно? Момчетата пък ходят и с дънки на бала си. С дънки! На официално събитие. И как да не се чудим, къде сме видели стилно облечен съвременен певец или актьор в ежедневието си? Никъде.

На другия полюс пък едно момиче се бори за правото си да ходи със забрадка в училище. Чак се налага КЗД (Комисията за защита от дискриминация) да се намеси. Детето от село Горно краище е подложено на натиск от страна на училището да не идва със забрадката на главата си. Ама по цици на бала може… Ако доводът им е на религиозна основа, редно е да погледнат към най-близката икона изобразяваща Дева Мария, която за всеобщ шок и ужас е с покрити коси.

Последно какво искаме от децата ни? Да са облечени или да са голи?

А от нас, мили випускници,  идва пожеланието да бъдете оригинални, с щипка саморедакция. Добре дошли в света на възрастните!