Капана Звучи @ „Капана Фест“ 🗓 🗺

Капана Звучи @ „Капана Фест“ 🗓 🗺

Капана звучииииии и няма как да не го чуете! Партито се очертава да бъде най-доброто за годината. Не само, че набира все по-голяма популярност, Капана Фест събира най-добрите от най-добрите! Тридневният фестивал ще вдигне Пловдив във въздуха и се извиняваме, мили граждани, но няма да се спи. Чудите ли се дали едно страхотно събитие може да стане още по-добро? Може, може и още как! Към цветния Капана Фест се присъединяват ДуховИте!!! Чувате ли ги?

Тъкмо мислехме, че по-добре няма как да бъде, когато организаторите на вече традиционния фест „Вечери на Духовите“ и браз музикантите обявиха, че се присъединяват към нас, да „слязат“ от Стария град в Капана и да озвучат с тръбите си целия тридневен празник. А, който ги познава, знае, че ще спретнат гръмка веселба.

КАКВО ЩЕ ЧУЕМ?

Дами, внимавайте в избора на обувки! Ще се танцува!Голямото начало на пъстрия и колоритен фест ще бъде точно в 20:00ч. на 29-ти. Първи с музиката си Капана ще изпълнят проект „Българи“, заедно с космическия глас на Янка Рупкина. Веднага след тях на сцената се появяват любимите Acoustic Corporation, който ще ви вземат дъха и независимо дали сте уморени или не, едва ли ще се сдържите да не заподскачате усмихнати наоколо, слушайки Иво Матеев на вокалните линии. Ииии.. Край? НЕ! Няма почивка нито за миг, защото щафетата се подава от Матеев, право в ръцете на Бобо, който с момчетата от Free Style ще сложат „финал“ на музикалната вечер, доколкото това изобщо е възможно, защото краят все още не му се вижда. Вечер две – в разгара на купона сме. Паветата на Капана вече са попили енергията и духа както на музикантите, така и на посетителите. Вместо пясък по улицата има ноти и дори лястовичките са станали фенове на браз музиката. И как няма да станат след като чуят Марица Браз. Часът е малко след 20:00.

Отпочинали, с нови сили, опитали освежаващи бирички, раздвижваме отново крачета, за да покажем на Капана, че го можем! Да видим кой е най-издръжливият, в своеобразно сформиралото се състезание по танци. След като Марица Браз влеят себе си и енергията си във все по-яркия Капана фест, е ред на едно нежно и крехко създание с великолепен глас. Това е Мей! Прекрасната Мaги Алексиева – Mey и Gotta Project (France) ще ни покажат как го правят те.

Капана звучи, гърми и трещи с любов от и за музиката! И след като оставим паветата под краката ни да се охладят, а покривите на сградите почти се наместят след снощния тътен от летящо музикално щастие, идват Турийски бенд, който вече е познат на публиката.Традиционното браз звучене ще бъде подкрепено и от Brazz Association COMBO, за един грандиозен финал. Танците започват в 20:00ч.

Капана Звучи @ Капана Фест - програма

Няма въздух, няма небе и земя. Всички ще бъдем погълнати от едно неописуемо звучене, което ще ни накара да препълним Капана като за последно! Сякаш сградите ни правят място и разширяват улиците, за да можем да танцуваме на воля и свободно, както никога преди в Арт квартала.

Вече му се вижда краят, но светъл лъч изгрява за нестихващото парти. Макар и Звучният и цветен карнавал да е към своя край, нещо толкова прекрасно не може да приключи просто ей така. Афтър партито е гарантирано, защото идва и бирфестът, та айлякът е пълен и завършен! Дали би могло да има нещо по-гръмко, трещящо и забавно това лято в Пловдив?

from to
Scheduled Събития
Капана, Пловдив Map