Онлайн платформа създава карта на градските оазиси в България

Онлайн платформа създава карта на градските оазиси в България

Strongbowmap има мисията да събере идеи за места за незабравими вечери с приятели в Пловдив

Всеки може да участва в създаването на картата на малките оазиси в града. Това е посланието на новата онлайн платформа на ябълковия сайдер номер едно в света – Strongbow, който отскоро е представен на българския пазар. За да участва в създаването на картата, потребителят трябва да отиде на любимото си място – парк, зелена градинка, тераса с гледка, покрив, или друга любима открита локация; да направи снимка на мястото и да я публикува в социалната мрежа Instagram с #Strongbowmap; да добави локация към снимката, след което тя се появява на картата тук http://strongbowmap.bg/.

Всяка седмица Strongbow ще дава награда – участниците в Strongbow map ще имат възможност да прекарат вечер на  невероятно място с гледка в центъра на Пловдив (покрив на знакова локация), заедно със свои приятели, а там освежаващ ябълков сайдер с лед ще очаква тях и техните приятели.

„Т.нар. градски оазиси са много популярни в момента по цял свят, като алтернативни места за прекарване на свободното време в града. Със създаването на Strongbowmap вярваме, че ще помогнем на хората, търсещи емоции, лекота и преживявания в ежедневието си, да откриват нови места в града, да се изненадват от него и да го опознават в друга светлина“, казват от марката в България. „Лятото е перфектният сезон за създаването на карта на градските оазиси, както и за чаша истински ябълков сайдер върху лед. Strongbowmap е в синхрон с мисията на марката по цял свят – да предлага не само вкус, я цялостно преживяване. „

strongbow

За Strongbow

Strongbow се предлага в България от водещата пивоварна компания ЗАГОРКА АД, част от компанията HEINEKEN. Произведен на основата на специално отглеждани ябълки и с богата история – представен е за първи път през 1962 г. във Великобритания, Strongbow е марка сайдер номер едно по обем продажби в света*, предлага се в над 55 държави, и вече се среща в пазарната мрежа в цялата страна.

Strongbow ябълков сайдер е освежаваща напитка с 4,5% алкохолно съдържание, направена от специално отглеждани за целта ябълки. Strongbow се предлага в три вкуса – голд, червени плодове и бъз. Сервира се добре охладен  върху кубчета лед и е чудесно начало на вечерта – в парка, в заведение или у дома, преди залез слънце по време на т.нар. от създателите на напитката – „Златен час“.

Как се произвежда Strongbow?

Strongbow се произвежда по технология, в която всичко започва със специално отглежданите за продукта ябълки. Те се оставят да узреят под слънчевите лъчи, за да постигнат максимална сладост и се събират в периода между края на август и късен ноември. След това се пресоват и се изцеждат на сок, от който се приготвя концентрат, което улеснява съхранението му за целогодишно производство на сайдера.  При започването на производството му, ябълковият концентрат се смесва с вода. Добавя се специална мая за сайдер и процесът на ферментация започва. Комбинира се с естествени аромати и  съставки, за да се получи цялата гама от вкусове – Strongbow Gold – сайдер от няколко сорта ябълки, Strongbow бъз и Strongbow червени плодове.

Вкусовата гама на Strongbow

strongbow gold apple

Strongbow Златна ябълка

Strongbow Златна ябълка е със златен цвят, освежаващ вкус на букет от няколко сорта ябълки и аромат, който ни пренася в овощна градина. Истинското преживяване започва с първата глътка, тя напомня за току-що откъсната ябълка и дава път на приятен, леко кисел вкус. Финалът е сладък и балансиращ. Сервиран върху лед, сайдерът е още по-освежаващ.

strongbow-red-berriesStrongbow ябълков сайдер с червени плодове

Strongbow ябълков сайдер с червени плодове е розе ябълков сайдер с изтънчен комплекс от аромати: микс от нар, малини, червени боровинки и ягоди, но това не го прави харесван само от жените; мъжете също биха го оценили по достойнство. Сладостта е балансирана от киселеещия ефект на ябълките, който напълно утолява жаждата. За истински триумф на сетивата се поднася върху кубчета лед.

strongbow-elder-flowerStrongbow ябълков сайдер с бъз

Strongbow ябълков сайдер с бъз притежава наситен аромат на бъз и лайм. Има нежен, но отличителен сладък вкус, който навява усещане за пролет сред разцъфнали дървета. Киселеещата нотка на ябълките добавя изтънченост и баланс, а няколко кубчета лед на дъното на чашата преди сервиране са последния детайл в това освежаващо преживяване.

Strongbow ябълков сайдер ще се предлага на пазара в България целогодишно.

Strongbow