МЕЛФОРМАТОР: At the Pool 2 🗓 🗺

МЕЛФОРМАТОР: At the Pool 2 🗓 🗺

В разгара на летните жеги Мелформатор ще стартират отпускарския сезон с второ издание на култовото pool party от миналото лято – At the Pool 2. Този път ще действат съвместно с екипа на Under The Line за още по-запомнящо се преживяване. Също така за пръв път всичките им членове ще се съберат на едно място. Вижте какво разказаха пред нас:

Защо от четирима станахте повече?

МелформаторКато цяло, основно защото имаше нужда да сме повече. Новите попълнения са Ива, Мартина, Миронов и Филип. Първо намерихме Миронов и го поканихме да пуска с нас. След това харесахме и Филип, харесахме това каква музика слуша, но той преди не беше пускал пред хора, а единствено вкъщи. Ива и Мартина пускат от доста време самостоятелно. Започнахме да ходим по разни техни партита и си казахме, че трябва да ги придърпаме към нас преди някой друг да ги е харесал.

Филип: Присъединих се заради възможността да пускам на партитата на Мелформатор. Включих се горе-долу точно преди година (малко преди предишното pool party), а знаех за Мелформатор от няколко месеца преди това. Това което ми харесва най-много е вайба и емоцията на самите партита.

Миронов: Реших да се присъединя към Мелформатор, защото имат свеж поглед върху пловдивската клубна сцена и не се страхуват да експериментират, както музикално, така и от визуална гледна точка. Харесва ми това, че не се ограничават стилово и не се влияят от течения, давайки свобода на артиста да бъде себе си, и да покаже нещо индивидуално, с което да се открои. Мисля, че това е най – силната страна на Мелформатор, и може би главната причина за това аз да съм част от този колектив.

Миналата година след успеха на предното pool party сега предстои второ. Защо тази година го правите с Under The Line?

Тъй като Under The Line са медия, която доста покрива нашите интереси и, общо взето, имаме много сходни разбирания за музика, и като цяло за lifestyle.

Мелформатор At the Pool 2

С какво ще се различава тазгодишното парти?

Стремим се да надграждаме с всяко изминало парти. Наблегнали сме предимно на lineup-a. Мястото ще бъде същото – къщата със зеления двор и син басейн край Коматевско шосе, но ще го разнообразим с нови готини интериорни промени. Този път събитието е доста по-организирано, тъй като започнахме планирането му месец преди това, а не както миналата година – една седмица по-рано. Ще има музика през целия ден, което дава възможност за по-разнообразни сетове и вариация на стиловете. Общо взето и в 14ч. наобед да дойде човек ще може да се забавлява.

Мелформатор МартинаА вие момичета, вълнувате ли се за предстоящото парти?

Да, много сме развълнувани, защото всъщност това е първият път, в който абсолютно всички Мелформатор членове ще се съберем заедно. Мисля че ще е доста интересно и с гост DJ-те, които сме събрали.

Кои DJ ще пускат на партито?

Ще дойде Nicooly от варненския лейбъл That Divine, които са доста интересна варненска формация, тоест те са нещо като варненския вариант на Мелформатор и всъщност за първи път ще пускат в Пловдив. Vajarov & Paci Pac Pac отново ще бъдат част от pool партито, както и миналата година. Също така George, The Nite Version, които е редактор и съосновател на Under The Line, изключително талантливо момче, което има и музикален блог, който е на световно ниво и е взимал интервюто от едни от най-яките банди в Европа. Друг DJ, който ще пуска на партито е Omery.

Променя ли се публиката? Какви хора идват на вашите партита?

Мелформатор ИваВинаги си има едни основни хора, които винаги посещават нашите партита, но с времето нашата публика се разширява. Има доста повече комуникация между Пловдив и София вече, все повече млади хора идват и имат интерес към това нещо.

At The Pool ще се проведе на 1 август, от 13:00 часа, и ще продължи близо 20 часа. Входът е 10 лв., а мястото — Galeria in the Garden на ул. “Коматевско шосе” 168. Вижте събитието във Facebook.


from to
Scheduled Места Музика Събития
Galeria in the Garden Map