Музеят без имена идва в Пловдив 🗓 🗺

Музеят без имена идва в Пловдив 🗓 🗺

Един необикновен музей – Museum of Less Ordinary – открива врати на 15-ти октомври от 18:30 часа в Кино „Космос“. Предизвикателството в музея е да чуеш по-ясно вътрешния си глас, когато между теб и произведението не застават предварително нагласи и предразсъдъци. Затова името на автора липсва, водещо е личното усещане, което експозицията създава. Изненадата в Пловдив ще бъде специалният гост на събитието, главният миксолог на Finlandia, Пека Пилен, който е един от главните герои в последната кампания на марката.

Музеят, който ще бъде отворен до 18 октомври включително, предлага интерпретации на героите в кампанията на Finlandia, 1000 Years of Less Ordinary Wisdom. Посетителят се потапя в цялостно сетивно изживяване, а не концентрира вниманието си само върху едно от сетивата. Експонатите представляват интерактивни инсталации, създадени специално за музея без имена и „кутиите“, в които са разположени, вместо да ги скриват, засилват тяхното въздействие.

Проектът поставя акцент върху личното изживяване, смелостта да се вслушваме в него и да го споделим, защото комфортът да харесваме утвърдени имена и установени модели ни превръща в последователни. За хората, които минават през всички инсталации има по един less ordinary коктейл от Finlandia.

Museum of Less Ordinary продължава да работи със студио Комплект, които познаваме като куратори на редица изложби и събития от One Design Week, списанията Light и Едно. Дизайнът на кутиите в Museum of Less Ordinary са идея и изпълнение архитект Иван Тошков Иванов. Комплект работят заедно с него по интерактивните инсталации в музея без имена като част от кампанията на водка Finlandia, 1000 Years of Less Ordinary Wisdom.

MUSEUM OF LESS ORDINARY ЩЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОСЕТЕН МЕЖДУ 15 И 18-ТИ ОКТОМВРИ В КИНО „КОСМОС“ (УЛ. ГЛАДСТОН 48). МОЖЕ ДА ГО ПОСЕТИШ МЕЖДУ 17:00 И 22:00 ЧАСА.

Музеят без имена идва в Пловдив

from to
Scheduled Събития
Кино КОСМОС Map