„Надежда през обектива“ в клуб „Библиотеката“

„Надежда през обектива“ в клуб „Библиотеката“

„Надежда през обектива“ е арт проект с благотворителна насоченост, който положи своя старт през последния месец на изминалата година в София. В проекта вземат участие творци-фотографи, които предлагат около 5 свои любими фотграфии,  побиращи се в категориите акт, портрет, стрийт, макро и пейзаж. За организирането на цялостното събитие и неговото протичане  предложиха своята креативност и страст към фотографията 27 участници от цяла България. До този момент  пътуващата изложба успя да посети  два града – Панагюрище и Стара Загора, след като бе открита в столицата ни. Четвъртият град от маршрута на гостуването е именно Пловдив. Изложбата ще бъде открита на 12.02., четвъртък, в клуб Библиотеката, от 19:00ч., като фотографиите ще бъдат разположени в клуба за седмица, през която всеки, който желае, може да мине да разгледа и да подкрепи инициативата.

Събраните  средства от закупуването на кадрите ще бъдат дарени на дневен център за деца с увреждания „Дъга“ в град Панагюрище.

Цената на кадър от изложението е 50 лева, а всеки, който желае да дари символична сума за инициативата, ще може да го стори в специално поставената за тази цел кутия за дарения.

(събитието във Facebook)