Нюйоркска супер звезда ще закрие ONE DESIGN WEEK 🗓

Нюйоркска супер звезда ще закрие ONE DESIGN WEEK 🗓

Jyrki TsutsunenСъбитията в програмата на ONE DESIGN WEEK продължават с пълна сила. Освен основната програма на фестивала, краят на седмицата ще предложи три специални събития. В петък вечер (26-ти юни) Пловдив ще бъде посетен от пътуващия проект „Кухня за култура“,  инициатива на неправителствената организация Vallaton Ry — Wanton Embassy. Под мотото „Нови приятелства, новаторска кухня и …музика“ в града на тепетата ще се състои вечеря с финландски ястия и тематична музика. Домакин ще бъде майстор-готвачът на „Кухня за култура“ Юрке Тсутсунен. Продуктите за специалната вечеря са осигурени от един от основните партньори на фестивала – Lidl.

absolut_NomiRuizОтново в петък, благодарение на Absolut, Операта в Пловдив (Площад „Централен“ 1) ще се превърне в изискан нюйоркски клуб. Nomi Ruiz, певица и текстописец от Ню Йорк, водещо лице на денс, поп и r&b групата Jessica 6, долита от Щатите за ексклузивен DJ set с вокали на живо. Партито в Операта в Пловдив ще изненада и с премиера на парчето „Down Low“ от предстоящия нов албум на Jessica 6 – „The Capricorn“. Вход свободен. Очакваме ви точно в 22:30ч.

Albena_6Неделният дизайн базар ще закрие подобаващо седмото издание на ONE DESIGN WEEK  на 28-ми юни от 11:00ч. до 20:00ч. Събитието ще предложи по нещо за всички възрасти и стилове. В непринудена неделна обстановка в квартал „Капана“, ул. „Дюкмеджиев“,  посетителите ще се срещнат с над 40 български дизайнери, дизайн магазини и онлайн платформи, които на място ще продават специално подбрани за случая продукти.  По време на базара ще имате възможност да купите дрехи, принтове, бижута, играчки, мебели и много други дизайн предмети. В списъка на участниците ще откриете  имената на добре познати българи дизайнери. Повече информация за дизайн базара може да намерите на адрес.

В случай на неблагоприятни метеорологични условия, ще обявим друго местоположение на дизайн базара в нашата Facebook страница.

Scheduled Булевард „Култура“ Култура