ПЛАН ЗА ПЕТЪК, 14 АВГУСТ

ПЛАН ЗА ПЕТЪК, 14 АВГУСТ

В забързаните и горещи летни дни е време да планираме как ще прекараме петък (14 август), докато все още сме в отпуска и разбира се, кое по-добро място от LEGENDARY PLAN, за да изготвим своя план.

СПИРКА 1 – ПЛАЖЪТ НА РЕКА МАРИЦА

плажът на марицаВ горещите летни дни едно добро начало на деня е временния плаж на река Марица, където може да се възползваме от басейни, джакузи и бар с освежаващи напитки. Намира се точно между Пешеходния мост и моста на Панаира (бул. Марица 104), върху специално докаран за целта пясък.

Снимка: Facebook

LEGENDERY PLAN


LEGENDERY PLAN

СПИРКА 2 – НАМЕРЕНО ИЗКУСТВО

намерено изкуство изложбаОсвежени и заредени с положителни емоции от плажа е време да посетим една изключително интересна изложба в Капана в Point Blank Gallery (ул. Кожухарска 6). „Намерено изкуство“ изследва преценката ни за това кое е стойностно и кое не – всички творби са били захвърлени до кошовете за боклук или намирани на улицата / в мазета. Две от картините са открити изоставени в Брюксел, Белгия, останалите – в България.


LEGENDERY PLAN

СПИРКА 3 – artnewscafe

artnewscafeДенят вече е към своя край и е време за един освежаващ Heineken в едно от най-уютните места в Пловдив, а именно – artnewscafe (ул. Отец Паисий 38).

Снимка: Artnewscafe

&nbsp


LEGENDERY PLAN
(Планът ни в Lelegndаry Plan)

Споделете и вашият план, който сте изготвили в платформата Legendаry Plan долу в коментарите и не забравяйте, че всеки ден до средата на август Heineken ще отличава по един истински градски insider и неговия план, с персонализиран кен от новата серия специално създаден за него, така че побързайте, защото не остава много време.

Измежду всички участници, споделили своя необикновен градски маршрут, ще бъде изтеглен един, който ще отпътува за Париж и ще изживее три дни с алтернативна програма, лишена от туристически клишета.