Пловдив танцува под звездите 🗓 🗺

Пловдив танцува под звездите 🗓 🗺

Омръзнаха ли ви задушните броящи се на пръсти дискотеки в града ни , задимени и пълни със снобария!?Заповядай с нас да танцуваме под звездите.

Клуб „Библиотеката“ съвместно с „ИНКУБАТОР“ Пловдив Ви канят на едно свежо продължение на Първия уличен карнавал „ПЛОВДИВ ТАНЦУВА“.

Този път място е поляната в подножието на Младежкия хълм. За пръв път под звездите ще направим танцов маратон с участието на най – добрите школи по салса, зумба, хип-хоп и модерни танци. Очакват Ви безчет безплатни уроци, анимации и игри с публиката. Всяка школа ще има обособен кът където ще можете да се познаете с нейната история, инструктори ,стиловете и график на дейността им. Ако не танцуваш, време е да намериш своята школа и място под звездите. 

Очаквайте списък с потвърдилите школи и програма по часове на страницата на събитието събитието във Facebook.

За вашият комфорт клуб „Библиотеката“ и Саунд Трап ще обособят открити барове, на които ще поглезят сетивата Ви. Носете си доброто настроение, усмивки , няколко ката дрехи, репелент против комари и постелки за сядане.

Всички танцови формации от изброените стилове са поканени да се включат. За целта моля подайте форма за участие в свободен текст на plovdiv_tancuva@abv.bg.

За всички въпроси свързани с „ПЛОВДИВ ТАНЦУВА ПОД ЗВЕЗДИТЕ“:
0888938075 – Гаро Узунян – координатор.

ВХОД СВОБОДЕН! ПРИ ЛОШИ ВРЕМЕ ,ДА НЕ ВИ ДРЕМЕ , ПАК ЩЕ ТАНЦУВАМЕ!!!

from to
Scheduled Събития
Младежкия хълм Map