Премиера на „Моето име“

Премиера на „Моето име“

Един човек ще търси своето име сред всички онези ограбващи думи, които ни учат как да живеем и как да обичаме. Ще назове всичките ни имена, за да си спомни, че каквото и да правим, в едно сме еднакви – когато се влюбим. Провокативният персонаж ще разбие „четвъртата стена“ и ще въвлече и самата публика в събитието, за да докаже, че нито един от нас не знае името си, докато не се влюби.

„Моето име“ е първата пиеса, която ще даде началото на целия проект  „ЛЮБОВ“. „Тук ли си?“ и „Любовта не може просто да отмине“ са другите два моноспектакъла, които също ще направят своите премиери в Пловдив през април.

Сценарист и режисьор на „Моето име“ е Радослав Гизгинджиев. Той е автор на книгите „РАЙ“ и „Дневниците“. Неговият дебютен игрален филм също е сниман в Пловдив – „Изпуснати думи“ с участието на Койна Русева и Георги Вачев.

За работата си по пиесата Радослав Гизгинджиев казва:„Неслучайно реших този проект да сложи началото си в Пловдив. За мен това е специален град със специални хора. За мен това е градът на любовта. Тези три пиеси нямат нищо общо като драматургия, освен концепцията да заразим хората с любов и да назовем дори и болезнени истини, но по един естествен и забавен начин.„