Шеметната Nomi Ruiz в Операта в Пловдив 🗓 🗺

Шеметната Nomi Ruiz в Операта в Пловдив 🗓 🗺

Една от най-ярките звезди на нюйоркската клубна сцена – Nomi Ruiz, ще свири за първи път у нас в Пловдив на 26 юни, петък. Гостуването на вокалистката на групите Hercules & Love Affair и Jessica 6 е партито на АBSOLUT за закриването на One Design Week. Nomi долита от Щатите за ексклузивен DJ set с вокали на живо не къде да е, а в Операта в Пловдив.

Закриващaта вечер е част от поредица събития на ABSOLUT, които приветстваха KiNK и Hercules & Love Affair и трансформираха Софийска Баня в парти център на кампанията Absolut You Transform Today.

След дългогодишна работа с One Design Week и артисти от почти всички сфери, ABSOLUT представя Nomi Ruiz и една от най-запомнящите си вечери досега в културна столица Пловдив.

Nomi Ruiz е певица и текстописец от Ню Йорк, водещо лице на денс, поп и r&b групата Jessica 6.Още преди появата на групата, Nomi дебютира със соло албума „Lost In Lust“ за собствения й лейбъл ParkSide Records, който я води до концертни изяви с легенди като Debbie Harry и Holy Ghost. Но най-големият провиб за таланта й идва с включването й в групата Hercules & Love Affair. Nomi изпълнява вокалите в парчетата „You Belong“, „Hercules Theme“ и „I’m Telling You“ и обикаля целия свят за промоцията на един от най-успешните албуми в денс музиката. След края на турнето, Nomi се вдъхновява да създаде собствената си група – Jessica 6, а малко след това се появява и първият албум „See The Light“. Сингълът от него „White Horse“ пък се озовава на върховете на множество чартове.

Nomi често попада в модните страници на списанията заради провокативния си стил и се превъплъщава в муза на десетки фотографи. Марки като Tiffany & Co и Dior се надпреварват да я канят като гост музикант на събитията си.

Освен със свежите летни коктейли от ABSOLUT партито в Операта в Пловдив ще изненада и с премиера на парчето „Down Low“ oт предстоящия нов албум на Jessica 6 – „The Capricorn“.

Събитието е с начален час 22.30, а за подгряването преди предизвикателната Nomi ще се погрижи Emil Doesn’t Drive от Disco Comrades. Входът е свободен.

absolut_NomiRuiz

Scheduled Събития
Държавна Опера - Пловдив Map