Acoustic INDEPENDENCE FEST

Acoustic INDEPENDENCE FEST

acoustic barАко оставате в града за почивните дни сигурно се чудите с  какви интересни мероприятия да ги запълните. Нашето предложение за вечерите ви е един сравнително нов клуб в  центъра на града, който разчупва идеята за изпълнение на живо и това е Acoustic Bar. В него няма  обособена сцена, а музикантите са в непосредствена близост до публиката, което предвижда едно по-различно преживяване. За почивните дни в клуба  са ни подготвили ACOUSTIC INDEPENDENCE FEST:

  • 22.09. Acoustic Soul Trio (София) – groovy/jazzy/bossanova/samba/funky концерт с Илко Градев (мелодика), Иван Стилянов (китара) и Петър Стоянов (кахон), вход – 3лв., начало – 21.30ч.
  • 23.09. CUBAN Night – С музиката на Buena Vista Social Club, Ibrahim Ferrer, Compay Segundo, Cesária Évora и др. Промоция на Cuba Libre, вход – СВОБОДЕН, начало – 19.00ч.
  • 24.09. „КЛАСИКА ПО КЕЦОВЕ“ – Омръзна ли ви да се бутате със сноби, да сте с костюм,да не можете да запалите цигара, да седите  два часа на неудобен стол и да пазите тишина в концертната зала, за да послушате малко класическа музика? Ние ще променим това : „Класика по кецове“ стартира с концерт на Димитър Наков (пиано), Георги Спасов (баян) и Даниела Кочева (пиано), вход – СВОБОДЕН, начало – 21.00ч.

Триото, което ще гостува в Деня на независимостта, интерпретира различни джаз стандарти с инструменти като мелодика, кахон и китара. Групата е сформирана в края на 2010, но е доста активна и за кратко време вече има много изяви на живо в клубове в София и цялата страна. Тяхно изпълнение може да чуете в следния клип:Acoustic Bar

АДРЕС : гр. Пловдив, пл. „Гроздов Пазар“ №1 РАБОТНО ВРЕМЕ : 16.00ч. – 24.00ч. ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ : 0887 70 30 05 Връзка към събитието във Фейсбук.