CHRISTMAS PARTY – ALL TOGETHER NOW @ Stage 51

CHRISTMAS PARTY – ALL TOGETHER NOW @ Stage 51

Вдъхновен от слогана Together, с който тази година Пловдив беше избран за Европейска столица на културата 2019, екипът на artnewscafe призовава всички свои посетители и фенове през годините с голямо парти „All Together Now“ (Всички заедно сега) на Коледа.

Събитието All Together Now ще се проведе с много танци на 25 декември 2014 г. в Stage 51, когато в Пловдив се завръщат от чужбина и други градове редица пловдивчани и приятели на града. Концепцията за All Together Now (Всички заедно сега) е заложена и в състава на DJ-ите. Това ще са лица, познати от зад бара на artnewscafe от неговото създаване до днес. Някои от тези бивши бармани днес са напредничави DJ, други са фестивални директори, трети сами организират събития, четвърти са пърформър артисти, но всички са инкубирани артистично в artnewscafe. Това са Саюлке (Мелформатор), Мартин (artnewscafe), Виктор (НОЩ Пловдив, Молескин), Елен (Wake Up), Павел (Hip Hip).

Входът за събитието е свободен, за да бъдем всички заедно сега.

Официален партньор на събитието е ABSOLUT.


За музикалната програма:

САЮЛКЕ /МЕЛФОРМАТОР/ е вече познат DJ от партита, организирани от или с участието на „МЕЛФОРМАТОР“. Започва като барман и DJ в artnewscafe и в последствие има изяви в „ТАМ“ /Велико Търново/, „Жул Верн“ /София/, както и на партита като The Spirit of Warhol и Melformator at the Pool. Участва активно и в парти програмите на НОЩ 2013 и 2014, One Design Week, One Dance Week, One Architecture Week. Преди малко повече от година заедно с waysie, ATNS и nemko-fi стартират проекта „МЕЛФОРМАТОР“ и успешно се занимават с организация на музикални събития. Разчита на широкоспектърна плейлиста от качествена музика, главно елетронна, но без значение от жанра. Харесва добре композирания микс с градация в настроението.
[iframely]http://www.mixcloud.com/sayulke/[/iframely]

MARTIN /artnewscafe/ има изяви предимно в Пловдив, в клубове като „Bar Gramophone“, „Театъра“, „Мария Луиза“, „Петното на Роршах“, в бившия клуб „Lebowski“, както и по повод 1 година Xraydio в „Конюшните на Царя“. В София е подгрявал DJ Jesse в „KANAAL“ на WarmUp Party Night 2013. Музиката, която подбира, винаги е танцувална и дава предпоставки за повишено парти настроение. Голяма част от музикалната му селекция звучи в онлайн радио „LMEY“, както и в artnewscafe.
[iframely]http://www.mixcloud.com/Martin_pz/[/iframely]

VICTOR е директор на „Нощ на музеите и галериите – Пловдив“ от 2013 г. насам, основател на радио предаването „МОЛЕСКИН“ по Радио Пловдив и организатор на ежегодното SCANDINAVIAN ELECTROPOP PARTY в artnewscafe. Музиката, която подбира, е свързана със съвременната скандинавска музикална сцена. Изявите му като DJ са свързани с партита в галерия U-PARK, „Петното на Роршах“, както и партито по случай 3 години Xraydio в бар Gramophone.

ПАВЕЛ НАЙДЕНОВ и ЕЛЕНА са бивши бармани на artnewscafe, поели по своя творчески път. Имат изключителен афинитет към музиката и отскоро се изявяват и като DJ-и. Павел има музикално образование и участва със своите пърформанси в различни фестивали като „Улица Отец Паисий“ и „Нощ на музеите и галериите – Пловдив“, както и във „Фабрика за градско изкуство“ – София. Елена е подбирала музика на партита като Melformator at the Pool, WakeUp Fest.