Climate Launchpad в България 🗓

Climate Launchpad в България 🗓

До 20 юни 2015 състезанието Climate Launchpad 2015 г. е отворено за кандидатстване и в България.

Студенти, стартиращи фирми, предприемачи, изследователи и служители, които мечтаят да стартират собствен бизнес могат да кандидатстват със своите бизнес идеи, свързани с изменението на климата. Най-добрите бизнес идеи ще получат достъп до KIC Climate Accelerator. Конкурсът е отворен за кандидатстване паралелно в 26 европейски страни.

От 11 май до 20 юни, можете да кандидатствате със своята бизнес идея, след което членовете на националното жури в България, ще подберат бизнес идеите с най-голям потенциал, според специални критерии.

Избраните екипи ще участват в двудневен национален Boot Camp (обучение с практическа насоченост) в София, с едни от най-добрите обучители на Climate Launchpad; Специална обучителна програма на всеки от селектираните екипи, в 6 коучинг сесии, които ще помогнат на вашата идея да се превърне в атрактивен бизнес за инвеститор; Национален финал и представите своята бизнес идея пред национално жури и да станете част от ТОП 3 в България, както и да получите много награди.

Екипите, които попаднат в ТОП 3 от националното сътезание, получават възможността да представят своята бизнес идея на Европейското състезание в началото на септември 2015 година, в Амстердам, Холандия. Топ-3 на Европейския финал печелят от € 2500 до € 10,000, а всички участващи екипи ще могат да докажат потенциала на на своята бизнес идея пред инвеститори и да привлекат интереса на KIC Climate Accelerator.

Условията за кандидатстване можете да видите на официалната страница на състезанието climatelaunchpad.org.

Подробности за реализацията на състезанието в България, можете да откриете на страницата на официалния координатор за България – Cleantech Bulgaria.

Национални партньори на състезанието са: Betahaus Sofia, Start it Smart, Софтуерен университет и Дневник.

from to
Scheduled Събития