Еко училище PLOVEDIV

Еко училище PLOVEDIV

Даваме началото на Еко училище PLOVEDIV.

В първия етап от кампанията ни търсим ученици от 8 до 11 клас включително, които да се включат в нашия проект, свързан с опазването на околната среда. Обичаме не само Пловдив, но и България, а положението никак не е розово, що се отнася до рециклиране. Затова искаме заедно с десетима от вас в четири последователни срещи да разгледаме теми, които представят еко идеята.

За да се включите, изпратете ни есе на тема „Какво още мога да направя за Пловдив?“ като наблегнете на опазването на околната среда. Нямаме ограничение за обема на есетата, но е желателно те да бъдат написани с шрифт Times New Roman, големина 12. Не забравяйте да напишете име и фамилия, в кой клас сте и в кое училище учите. Творбите си изпращайте на plovediv@gmail.com с тема „Еко училище PLOVEDIV“ до 28 февруари 2017.

Имайте предвид, че срещите ще са с продължителност един час и ще се състоят на 11, 18, 25 март и на 1 април от 16:00 на ул. Куртевич 3 в Капана.

Във втория етап от кампанията ни заедно ще измислим и дизайна на кофа за боклук, която ще поставим някъде в Капана.

Еко училище PLOVEDIV се реализира в рамките на проект „Капана – квартал на творческите индустрии“ от програмата на Пловдив Европейска столица на културата 2019 и се осъществява с финансовата подкрепа на Фондация „Пловдив 2019“.