Game of Thrones V пристига в Пловдив 🗓 🗺

Game of Thrones V пристига в Пловдив 🗓 🗺

В понеделник, 1 юни от 21:05ч., киноманите в Пловдив ще могат да се насладят на премиерата на Game of Thrones V, 8 еп. – „Суров дом“, на голям екран със завладяващ звук и в поглъщащата обстановка на Римски стадион Филипополис (ДЖУМАЯТА). В епизода най-накрая ще видим и очакваното участие на българския актьор Захари Бахаров в сериала. Прожекцията ще бъде напълно безплатна до изчерпване на местата. Пловдив е осмият град, в който най-гледната продукция на HBO прави своя кино премиера.

HBO България организира премиери на всеки епизод на сериала на голям екран в различен български град всяка седмица като част от национален маратон, който включва – 10 града, 10 седмици, 10 епизода…

Кино-прожекциите са със свободен вход и на тях са поканени най-страстните почитатели на фентъзи поредицата. Всеки следващ епизод се излъчва на кино екран в различен град. Подобна кино-премиера на телевизионна продукция се прави за първи път в България.

Досега уникалният по рода си маратон бе в София, Благоевград, Плевен, Стара загора, Русе, Велико търново, Бургас, където остави много фенове доволни от предоставената им възможност да гледат любимия си сериал на голям екран. Феновете ще могат да се снимат със знамената на основните родове от сагата на Джордж Р. Р. Мартин и да се насладят на кристален звук и картина.

Началото на Game of Thrones кампанията беше дадено с нощна кино премиера в 04.00 ч. сутринта на 13 април в София. Тази година в 170 държави, сред които и България, сериалът беше излъчен по телевизионния канал на HBO по едно и също време заедно с американския дебют. Затова най-ранобудните и верни зрители можеха да го гледат в 04.00 сутринта.

Настоящият Пети сезон на Game of Thrones се снима в пет държави на 151 снимачни площадки за 240 снимачни дни. Участват 166 актьори, над 1000 души снимачен екип и повече от 5000 статисти. Сериалът се гледа в 193 страни по цял свят.

От дебюта си през 2011-та година, Game of Thrones се превърна в тотален световен феномен, както и в най-популярния телевизионен сериал на HBO. През изминалата година сериалът бе най-търсеното телевизионно шоу в световен мащаб в Google, както и най-споменаваната телевизионна продукция във Фейсбук.

Сериалът е базиран на фентъзи поредицата на Джордж Р.Р. Мартин „Песен за огън и лед“, пълна с политически и сексуални интриги сред седем благороднически фамилии, които се борят за контрол върху митичната земя на Вестерос.

Епичната поредица, чиито сюжетни линии са богати на обрати, свързани с предателство и благородство, семейни драми, любов, смърт, чест и достойнство, се превърна в най-популярния телевизионен сериал в историята, завладявайки зрителите по целия свят.

Сериалът може да се гледа всеки понеделник по телевизионния канал на HBO, както и в онлайн платформата HBO GO, където са на разположение не само новите серии, но и всички досегашни сезони.

PLOVEDIV, ако Многоликият бог е рекъл, на 1 юни, малко преди прожекцията на #Episode8 на Римски Стадион – Пловдив от…

Posted by HBO Bulgaria on 29 май 2015 г.

Scheduled Събития
Римски стадион Map