One Dance Week: Разобличители 🗓 🗺

One Dance Week: Разобличители 🗓 🗺

РАЗОБЛИЧИТЕЛИ е хипнотично и тревожно изследване на порочните и престъпни практики на корпорациите, чиито продукти консумираме всеки ден. Със средствата на физическия, политическия и документалния театър, и видео арта, спектакълът поставя въпроси за влиянието на корпоративните лобистки практики върху демократичните принципи на западните общества.

Спектакълът е създаден на основата на реални събития, които стигат до скандална развръзка в съда през 2013 г. В него са ползвани цитати както от разказите на жертвите, така и от изявленията на корпоративните лобисти, с които артистите се срещат в Брюксел.

Проектите на чешкото студио FARM IN THE CAVE са свързани с културите на малцинствата, с изкуството на музиката и физическата експресия; с изследването на специфично място. Вече 10 години компанията представя продукциите си по цял свят, за което e отличена с множество национални и международни награди.
Спектакълът ще се играе 2 пъти.

Гостуването на Компания FARM IN THE CAVE се случва с подкрепата на Чешки Център България и Министерство на културата на Чешката република.

[google_font font=“Lobster“ size=“25″ weight=“400″ italic=“0″ color=“#626262″ subset=““]23 и 24 октомври, 19:00 ч. | Дом на културата „Борис Христов“ | БИЛЕТИ
[/google_font]

from to
Scheduled Събития
Дом на културата БОРИС ХРИСТОВ Map