Shake That Хълм се отлага 🗓 🗺

Shake That Хълм се отлага 🗓 🗺

Новият типично пловдивски фестивал с интересното име Shake that Хълм, а локацията му е доста по-различна от станалите вече традиция фестове в Капана, за съжаление се отлага за 26, 27 и 28 юни, поради лошите метеорологични условия, но времето ще мине неусетно и на на сбирката ще успеем да се насладим на едни от най-айляшките изпълнители на българската сцена. Със съвременни етно ритми, електронна и всякаква готина музика да разтресем града и да танцуваме под звездите .

А за де се чувстваме айляк на 100%, ще имаме всичко нужно за почивката през съботния ден – хамачена градина от Айляк Хамак, дори по-цветна и от тази.

хамачена градина от Айляк Хамак

Ще има и кой да занимава децата с образователни работилници и различни физически активности. Докато едни от нас бичат айляк през деня, други ще се радват на културни и развлекателни и спортни пърформанси за малки и големи, като Yoga Fly с WOW Sport , Скейт Зона от PharSide Театър, Slackline Fun Bulgaria, танци с Танцово студио Милениум и много други.

12 пловдивски клуба ще се съберат заедно в зона „Together“, където в открити барове в духа на всяко едно от заведенията, ще предлагат малко течна радост: Absinthe House, Apartament 101, BASQUIAT Wine & Art, Bee Bop Café, Библиотеката, Котка и Мишка, NoSence, Петното на Роршах, Rock Bar Download, Club Fargo, SOUND.TRAP.

Ако пък сте от хората, които предпочитат храната, ще може да хапнете вкусно от Сладкарница Канела/pastry shop Kanela, Toasty и Ко Ши Ям.

Shake that Хълм ще се опита да ви разклати съвсем, като организира и Лабиринт с шотове. Влизането – лесно, но дали ще излезете и как – това ще е забавно да се наблюдава.

Програма на събитието:

Програма Shake that Хълм

Shake That ХЪЛМ е инициатива на Alter-Native Project и е част от програмата на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020 и в подкрепа на Пловдив – Европейска столица на културата 2019!
from to
Scheduled Събития
Младежки хълм Map