Shake that Хълм 🗓 🗺

Shake that Хълм 🗓 🗺

Хайде Пловдив, да разтърсим ЗАЕДНО полянките и горичките нa Младежкия Хълм на 4, 5 и 6-ти Септември! На фестивала ще чуем и видим едни от най-добрите съвременни изпълнители на балканската сцена. По случай националния празник и празник на Пловдив – 6ти Септември, специални гости на събитието са нашите съседи – групите Fluid Underground от Сърбия и Тuber от Гърция! В трите дни ще станем част от 72-часова музикална и развлекателна програма, ще чуем повече от 6 музикални стила, представени на 3 сцени. Ще танцуваме под съвременни етно ритми, фюжън, реге-фънк-джаз, алтернативен рок. По време на фестивала ще наблюдаваме невиждано явление – още едно доказателство, че Пловдив е ЗАЕДНО! Със свои зони, изградени в специфичния им дух, знаковите заведения на града се включват и ще приютят всички нас, за да задоволят и най-претенциозните вкусове.

И нали сме айляци, ще имаме всичко нужно за почивката през съботния и неделния ден. Ще има и кой да занимава децата с образователни и артистични работилници и различни физически активности. Докато през деня едни си почиват на поляната, или се изтягат в хамачената градина, други ще се радват на културни и развлекателни пърформанси за малки и големи, като Yoga Fly, Скейт Зона, Театър, Slackline, Капоера, Канго джъмп, изложби, кино и танцови много други. Всичко това е за Пловдив, за да е ЗАЕДНО! Да направим града все по-привлекателно място, с прекрасните му дадености за Бичене на АЙЛЯК и да отпразнуваме Заедно Съединението!

Shake That ХЪЛМ е инициатива на Alter-Native Project и е част от програмата на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020 и в подкрепа на Пловдив – Европейска столица на културата 2019!

(Събитието във Facebook)

from to
Scheduled Места Музика Събития
Младежкия Хълм Map