Бъдещето на музиката пристига в Капана 🗓 🗺

Бъдещето на музиката пристига в Капана 🗓 🗺

Първата по рода си академия за музикални продуценти и DJ-и в България – „Sound Ninja“ и творческия екип на Melformator обединяват сили за да представят двудневно събитие, посветено на софтуерното музикално продуциране „Sound Academy“ vol.2. В рамките на четири работилници, открит джем сешън и афтърпарти в творческия квартал на Пловдив – “Капана”, организаторите ще запознаят гостите на събитието с различните аспекти на дигиталното музициране.

На 11.07 (събота) в Sound Trap (ул. Братя Пулиеви 1), ще се проведат работилници по основи на звука, аудио дизайн в съвременната електрона музика и музикален миксинг. Лекторският екип на „Sound Academy vol. 2“  се състои от експерти и доказани артисти, работещи с редица български и международни музиканти, лейбъли и медии – микс инженерът Димитър “Майт” Ганчев /Digital Plus Studio/, продуцентите Явор Топчиев /Sony Music Holland, Cr2 Records, Black Hole/ и Христо Рачев /Manners/ и Атанас Динчев /Melformator/.

Съботната вечер ще приключи с афтър парти в Sound Trap, на което част от лекторите ще представят продукцията си и селекция от любима музика в непринудена парти атмосфера. Публиката ще чуе DJ сетове от Melformator, Monk и Hotlife, обхващащи щирок спектър от музикални жанрове и стилове в електронната музика.

На 12 юли (неделя) на откритата сцена „Ядрото“ в Капана, организаторите ще проведат отворени работилници за деца и възрастни. Посетителите ще имат възможност да изпробват различни методи за създаване на музика чрез хардуерни и софтуерни устройства, да запишат собствено парче и да задават всякакви въпроси, свързани със съвременното музициране.  Лекторите от Sound Ninja и Melformator ще демонстрират функциите и метода на работа с разнообразни контролери и софтуерни програми и ще закрият събитието с открит джем-сешън.

Повече информация за събитието и записвания, може да получите във Фейсбук страницата на събитието.

За информация относно курсовете по продуциране на Sound Ninja, пишете на info@artsforumbg.com

from to
Scheduled Музика Събития
Sound Trap Map