Telus International и Street Masters търсят таланти във всички сфери на изкуството

Telus International и Street Masters търсят таланти във всички сфери на изкуството

streetmasters1Третото издание на най-големия международен фестивал за улично изкуство в България извежда победителите в конкурса на международната сцена благодарение на партьорите си от Telus Interenational.

Най-големият фестивал за улична култура в България – Street Masters продължажа конкурса за  таланти във всички сфери на изкуството.

Третото издание на хепънинга, който се утвърди като най-престижния международен уличен формат в България, ще се състои на голямата сцена в Цар Симеоновата градина в Пловдив от 17.00 часа на 26 и 27 юни.

Събитието е отворено за младата аудитория и талантите, които искат да се изявяват на голямата сцена.

Заедно с лицата на Street Masters – SkilleR, Pe4enkata, Deo и Mako, организаторите на фестивала и партьорите им от Telus International предизвикват всички млади таланти в музикалното, танцовото, художественото или друго изкуство да покажат своите умения и заложби. Конкурсът теяе от една седмица, а вече има подадени над 40 заявки за уяастие.

Няма никакво значение какъв е твоят стил. Дали си фънк или поп, организатотите на Street masters заедно с Telus International подкрепят най-добрите, най-колоритните и най-атрактивните. Наградата за победителя е участие на фестивал в една от големите европейски столици на уличното изкуство – Париж, Будапеща, Барселона или Лондон. Къде ще е твоята дестинация, зависи изцяло от теб и от твоя стил.

11406887_688764214590938_8551177086640811452_n