the sound of the legends 🗓 🗺

the sound of the legends 🗓 🗺

Днес, 5.06, от 22:00ч. в Sound Trap ще се проведе второто издание на „the sound of the legends“, на което ще може да чуем DJ Alex Metchev, Steev G (Stefan Goranov), Pacific (Тихомир Попадийски), Moon (Росен Николов).

Форматът „the sound of the legends“ e с отворени врати (вход свободен) за публиката, и e част от програмата на Incubator за общодостъпни културни събития в гр. Пловдив.

Сигурни сме, че този музикален формат на Sound Trap, ще ви накара да чакате с нетърпение всяко следващо издание. Един път в месеца, ще имате привилегията да видите хората, които поставиха началото на съвременния клубен живот в България! Концепция, която съдържа не само мощен звук, но и история – такава, каквато не сте виждали ..няма и да видите на друго място. Има артисти, които и до днес – повече от 25 години, продължават да развиват клубната сцена в България. Тези хора са началото на това, което всички ние консумираме с добро настроение и днес.

Звуковото налягане в Трап-а, ще бъде подкрепено от уникални изложби, които съдържат моменти от развитието на всеки един специален гост на поредицата „the sound of the legends“. Това е съдържание, с което целим да покажем пионерите на съвременния клубен саунд, и техните незабравими партита в кариерите им до днес. Подгответе се за пътуване във времето, и не забравяте: Sound Trap е място, в което искаме да имате преживявания, които да ви карат да уважавате все повече артистите, които продължават да творят за всички нас.

Събитието във Facebook

Scheduled Музика Събития
Sound Trap Map