Zumba® танци, спорт и подаръци в зала „Строител” на 15 май (неделя) в Пловдив 🗺

Zumba® танци, спорт и подаръци в зала „Строител” на 15 май (неделя) в Пловдив 🗺

Зала „Строител” ще събере  Zumba®  Fitness  почитатели от цялата страна идната неделя в гр. Пловдив. Тридесет инструктора от Пловдив и страната ще се съберат на сцена с Адела Якоб – една от най-добрите инструктори на Балканите. Преди две години Адела събра над 170 човека в Панаира и за няколко часа успя да създаде съвсем различно преживяване с много емоции, изгорени калории, усмивки и хубави спомени.

Така нареченият мастър клас е универсално танцово и фитнес преживяване за за начинаещи и по-напреднали, жени и мъже, но най-вече за активно живеещи хора, които обичат да се забаляват, докато тренират.  Интересен факт е, че самият Алберто “Бето” Перез – създателят на небезизвестната програма е подкрепил Адела в началото на кариерата й, канейки я редом до него на едни от световните Zumba® събития. Квалификациите и местата по света, на които Адела танцува по света са безброй.

Организатор на инициативата е Пепи Костадинова от гр. Пловдив, която също е спортен танцьор, лицензиран Zumba® инструктор и хореограф. Адела пристига ден по-рано в Града под тепетата и на 14.05 любителите на танца ще подгреят със Zumba® Sentao в „Ева Спорт”. Zumba® Sentao поддържа основата на Zumba®, но добавя по един стол за целите на всеки присъстващ, надграждайки натоварването.

На следващия ден след края на програмата в зала „Строител” „Астрал Холидейз” ще възнагради един Zumba® фен за посещението и спортната активност с подарък, който на случаен принцип ще зарадва със седем нощи в Халкидики, Гърция. Условието за участие се намира Фейсбук страницата на събитието.

PLOVEDIV е щастлив да е сред медийните партньори на събитието, редом с MediaCafe.bg и svetlina.org – там печелившият ще има възможност да сподели впечатленията си от мастър класа, както и как е прекарал почивните си дни в Халкидики.

Билетите можете да заявите предварително на тел.:0877322766,  при вашите инструктори или да бъдат закупени на място.

Пълна информация можете да намерите на Фейсбук страницата на събитието. (добави линк: https://www.facebook.com/events/1693367167568268/ )

ПРОГРАМА – 15.05.2016, неделя

  • MASTERCLASS
    ○НАЧАЛО – 17:00, МЯСТО – Спортна зала “ Строител “
    ЦЕНА-14 лв (предварителна продажба)
    18лв.(цена при закупуване на билет на място)
    ● AFTER PARTY – 21:00, White Bar Пловдив

 Pepi_Zumba_2016Инструкторите от България, които ще бъдат на сцена са:

Мария АврамоваБорис ПанайотовПоли Василева, Валентина Недева и Гергана Георгиева, Нина Йорданова и Христос Цампурас, Маноел Манолов и Адриана Андреева, Росен Димитров, Нина Йорданова, Велина Спасова, Полина Бакърджиева, Ети Кирова, Димитрина Алексиадис, Ралица Тончева, Велина Даракчиева, Лилия Тодорва, Боряна Христова, Дария Алатирева, Рени Цветкова, Ренка Ангелова, Кейт Иванова, Зорница Николова, Мая Колева, Славка Таскова, Надежда Антова.


Фотограф:
Хр. Крачолов

 

 

 

Събития
Map